Referenser

EA Elautomation har samarbetet med många företag under den tid vi varit verksamma. Våra produkter används i applikationer både här hemma i Sverige och internationellt.

 

Assemblin Elverkstad i Örebro                                              

Vi har blivit tilldelade att leverera nya kraftfördelningar till elmotorprovnings avdelning med ny brytarteknik och med högre personsäkerhet.

Innehållande 1 st. Huvudfördelningsställverk för både AC och DC drifter, 1 st. MSP-ställverk 12kV samt 2 st. provuttagsskåp för 12kV.

assemblin1

 

Kv. Skeppet, Karlstad                                                                  

Vi har fått det stora förtroendet att leverera 2 st. lågspänningsställverk på vardera 1600A och 1st. Komplett stationsbyggnad i betong med tillhörande el-utrustningar: 1 st. Mellanspänningsställverk 12kV, 2 st. Distributionstransformatorer á 1250kVA och 2 st. Väggfördelningar.

Orkla Foods AB, Örebro                                                              

Leverans av nytt lågspänningsställverk på 2500A i vinkel med tillhörande transformatorkapsling samt 1st. faskompenseringsskåp på 300kVAr.

orkla

 

SSAB Oxelösund                                                                            

Vi har blivit tilldelade att utföra en delad kraftentreprenad vid området Brannäs som innehåller 3 st. Lågspänningsställverk 2 st. 2000A och 1st. 800A , 1 st. Likspänningsskåp 110VDC, Golvplats byten samt platsmontage.

ssab

 

Häfla Bruk AB                                                                               

Nytt projekt från vår installations kund där vi skall leverera 2 st Cubic-Lågspänningsställverk på 3200A samt 1600A med 2 st. kompletta kompaktskenor för matning från respektive transformator. Man höjer således anläggningens person- och driftsäkerheten då befintliga ställverk inte uppfyller dagens ställda krav. Samtidigt så tar man in ny brytarteknik i ställverken.

 Häfla
OVAKO Hällefors AB                                                                    

Återigen får vi det stora förtroendet att leverera ett Cubic-Lågspänningsställverk på 4000A med tillhörande transformatorkapsling för styrning av en rullhärdugn. Ett steg för att förbättra anläggningen samt göra den mer person- och driftsäker med dagens gällande krav.

ovako1 ovako2
 
Sandvik Västberga                                                                        

Vi har fått det stora förtroendet av Infratek Sverige AB att leverera ett utbyggnadskåp på 1250A med tillhörande skenbrygga i Cubic-utförande till befintlig ställverksanläggning.

Västberga