Skåpbyggare av högkvalitativa elskåp

På EA Elautomation har vi byggt lågspänningsskåp i 45 år och vi har två produktionsanläggningar i Sverige och Litauen för industriell skåpbyggnation.

Professionell skåpbyggare med över 45 års erfarenhet

Vi har byggt lågspänningsskåp i över 45 år. Det är en av våra främsta styrkor. Tiden har gett oss värdefulla erfarenheter och kunskaper som gjort oss riktigt bra på det vi gör. När du tar hjälp av oss så kan du vara säker på att du får det du förväntar dig. Snabbt och utan krångel.

Flexibel partner

Vi anpassar oss efter dig och ditt projekt. Eftersom vi är oberoende av leverantörer så kan vi bygga skåpen med komponenter från olika fabrikat och därmed ta fram skräddarsydda lösningar. Det gör oss även flexibla under projektets gång. Tillgången till material kan skifta snabbt, men genom att vara obundna till leverantörer kan vi ta fram flera alternativa lösningar utan att det påverkar slutprodukten.

(Skulle du vara osäker på vad du behöver så kan du alltid kontakta oss, beskriva ditt projekt och få råd innan du eventuellt gör en beställning.)

EA Elautomation Skåpbyggnation

Skåpbyggnation: så går det till

Vår produktionsanläggning i Västerås och i Panevėžys i Litauen gör att vi kan hantera både större serieproduktioner och mindre, skräddarsydda projekt. Vi köper in allt som behövs för att tillverka elskåpet och ser till att leveranskedjan fungerar smidigt, så att du får din beställning i tid.

Projektgången i enkla drag:

 1. Din order registreras
 2. Tillsammans med dig kommer vi överens om vem som gör konstruktion
 3. Vi köper in materialet och inväntar leveransen
 4. Vi tillverkar skåpet,  antingen i Västerås eller i Panevėžys
 5. Skåpet kvalitetssäkras och levereras
EA Elautomation Skåpbyggnation
EA Elautomation Skåpbyggnation

Kvalitetssäkring och service

Vi är stolta över vår höga kvalitet. Genom noggrann testning och kvalitetssäkring kan vi leverera en produkt som vi vet presterar som den ska. Och när elskåpet är installerat erbjuder vi dig som kund ett behovsanpassat serviceavtal för att se till att allt fungerar som det ska efter leverans.

Varför välja EA Elautomation som din skåpbyggare?

 • Pålitlig partner med över 45 års erfarenhet i branschen
 • Flexibel leveranskedja
 • Tillverkning i Västerås och Litauen för både större serieproduktion och mindre, skräddarsydda projekt
 • Höga kvalitetsstandarder och kvalitetssäkring av alla elskåp
 • Serviceavtal för att säkerställa att allt fungerar som det ska efter leverans

Vill du veta mer?

  Öppna